חדשות ועדכונים

חדשות ועדכונים

בתאריך 6/11/19
בדשא הגדול על שפת הכנרת
מוזמנים להפנינג מלא אנרגיות והנאה !
ראשי המכללה ובהם נשיא המכללה פרופ' שמעון גפשטיין, מנכ"ל המכללה מיקי לב, וסמנכ"לית קשרי חוץ הילה ברקן ביקרו לאחרונה בכנס והתערוכה השנתית ה -31 של ה- EAIE בהלסינקי, פינלנד.
השנה במסגרת אירועי יום הזיכרון לרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל, בהובלת אגודת הסטודנטים של המכללה האקדמית כנרת בשיתוף הדיקנט ופרויקט "התקווה הישראלית באקדמיה" של בית הנשיא, לערוך תערוכה מודרכת, בה יוצג סיפור חייו של יצחק רבין ז"ל.
כנס כנרת השישי לטכנולוגיה פרויקטים ומחקרים יישומיים בתחום הנדסת המים
ע"ש פרופ' נח גליל ז"ל ביום ד' 11.12.19 במכללה האקדמית כנרת.
לאחרונה חתם וועד הסגל הבכיר, המאוגד בכוח לעובדים, במכללה האקדמית כנרת על הסכם קיבוצי מול הנהלת המכללה.
תאריך 4/5/15 התארחו הסטודנטים של שנה ב'+ג' במסלול להנדסת תוכנה בחברת HP Software במסגרת של סיור לימודי בתעשייה, בלווית ראש המחלקה, פרופ' עמיר תומר, ורכזת המחלקה, יעל יואלי.
החברה תומכת כבר מספר שנים במחלקה, כולל העסקת סטודנטים, ביצוע פרויקטי גמר והפעלת מרכז פעילות של החברה בתוך הקמפוס.
כחלק מקורסי הבחירה בהנדסת תעשיות מים, הסטודנטים בקורס יסודות בעיצוב תעשייתי עם המרצה פרופ' דידי לין, נדרשו להציג מיזם המדמה מפלצת מים בכנרת.
זה טוב לעשות טוב! המכללה האקדמית כנרת והתאחדות הסטודנטים/יות בישראל מזמינים אותך להצטרף ליוזמה חברתית חלוצית פורצת דרך
AIS 2019 takes place at Kinneret College on the Sea of Galilee, situated in a historically significant and multicultural area in the northern periphery of Israel.
Monday, June 24 - The Achi Racov School of Engineering Building
Tuesday, June 25 - The Achi Racov School of Engineering Building
Wednesday, June 26 - The Achi Racov School of Engineering Building
להנצחת הלוחמים האוסטרלים שנפלו במלחמת העולם הראשונה ובקרב על תחנת צמח